Phen375 forum: anonimni Phen375 recenzije, diskusije, ocene na Forumu za mršavljenje. Prave recenzije kupaca.

Weight loss pills

Sve ocene su strogo generisane od korisnika, na osnovu 3608 korisnika.

Phen375 forum

Phen375 ocena

Phen375 Phen375

Ovaj Phen375 forum je mesto gde možete da podelite svoju priču ili postavite pitanja koja se tiču Phen375 i drugih tableta za mršavljenje. Osmišljen je tako da vam donese odgovore čitalaca koji su se i sami susreli sa istim izazovima i podelili svoje priče sa vama.

Ne morate da se prijavite ili registrujete ni za šta, ovaj forum za mršavljenje je besplatan za korišćenje. Slobodno ocenite Phen375 postavite sopstvenu recenziju ili pitanje koristeći dole navedeni obrazac.

Ispod obrasca za prosleđivanje pronaći ćete realne Phen375 i pitanja koja su drugi ranije podnosili, zato slobodno pročitajte i podelite.

Ostali proizvodi i niti dostupni su u našem Forumu za mršavljenje

Phen375 ocene 3.2 od 5, na osnovu 105 na našem Phen375 forumu.

Detaljna korisnička ocena

[]
11% (10)
[]
38% (35)
[]
24% (22)
[]
16% (15)
[]
12% (11)

Ako tražite više informacija, možete posetiti i zvanični sajt:

Phen375 sajt

Phen375 forum

Popunite ovaj obrazac da biste prosledili Phen375 i ocenu.

*Ovaj Phen375 forum je samo za recenzije pravih proizvoda. Molimo vas da ne pokušavate da spamujete, reklamirate nebitne proizvode, razgovarate o marketinškim ili poslovnim pitanjima. Ako vaš post nije bitan, biće trajno izbrisan sa Phen375 foruma. Pregledaju se svi postovi kako bi se sprečila bezvredna poša i reklama. Čuvamo vašu privatnost veoma ozbiljno. Nikada nećemo otkriti, zadržati ili otkriti vaše ime ili adresu. Naši forumaši su apsolutno bezbedni.

Phen375 recenzije

Napomena: samo objave sa recenzijama su prikazane na ovom Phen375 forumu.

Autor: Debbie Iz Florida, US

Smršala sam skoro 30 kilograma otkako sam ovo unela i tako sam zahvalna i srećna zbog toga. Volela bih da mogu da kupim ovo u radnji! Svaki put moram da ga kupim preko interneta i čekam da bude isporučen.

Dodaj odgovor
Autor: M Reece Iz n/a

Da li se ovo može uzeti i sa vitaminima? Svakodnevno sam na nekim multi-vitaminima i drugim stvarima i ne želim da se razbolim od previše dodavanja.

Dodaj odgovor
Autor: Sherry Rose Iz United States

Da li ste dostigli svoj cilj? Čestitam na tom mršavljenju! Izgubio sam isto za manje od 3 meseca. Mada, imam još mnogo toga da uradim!!

Dodaj odgovor
Autor: June Iz Melbourne

Da li ste radili još nešto dok ste ga uzimali? Jedete određenu dijetu ili nešto slično? I ja želim da smršam!!

Dodaj odgovor
Autor: Carol Iz Phen375 forum

Čak i bez suplemenata, ako jedete pravilno i vežbate trebalo bi da gubite kilograme. Možda da probaš da brojiš kalorije?

Dodaj odgovor
Autor: Natalie Iz Louisiana

Da, tačno, sve je u trudu koji si uložio. Ni ja nisam imala sreće sa tim odmah, ali postepeno sam počela da primećujem razliku kada sam uložila više truda u zdraviju ishranu i mršavljenje. Ova pilula je pomoж u procesu. To nije иudotvorni lek, ali pomaћe.

Dodaj odgovor
Autor: Andre112 Iz Phen375 forum

Phen375 kamenje! Uzimam ga već neko vreme i zadovoljan sam rezultatima. Moja energija je kroz krov i gubim na težini dobrim tempom. A++ od mene!

Dodaj odgovor
Autor: Mary Iz New Mexico

Fenomenalno, drago mi je da to иujem. U istom sam иamcu. Smršala sam oko 30 kilograma i onda je prestalo da se skida. Ni ja nisam radio ništa drugačije. Možda je vreme da probam ovaj Phen375 i vidim da li može da mi pomogne da nastavim sa mršavljenjem.

Dodaj odgovor
Autor: Mickey Iz Kentucky

Mrzim da dajem loše kritike, ali nisam imao primetne rezultate uzimanja Phen375, i uzimam ih već nedeljama. Radila sam svoj uobičajeni fitnes, hranila se zdravo i još mnogo toga, ali ništa ne funkcioniše. Možda ćete imati drugačije rezultate.

Dodaj odgovor
Autor: GrantLL221 Iz Texas

Rezultati ne laћu. Više sam smršala na Phen375 nego na bilo kom drugom suplementu za mršavljenje. Ne mogu ni malo da se ћalim. Mnogo ti hvala!

Dodaj odgovor
Autor: Bobbie Iz Alabama

Koliko dugo si ovo uzimao? Koliko si izgubio?

Dodaj odgovor
Autor: Beth Iz Michigan

Efekti smanjenja gladi su iščezali posle 2 meseca

Dodaj odgovor
Autor: Frank M. Iz Chicago

Ima li novosti? Ja sam u istom иamcu. Ћelim da pokuљam, ali oseжam da su veжi deo ovih pilula prevare. Ni ja ne volim da traćim svoj novac.

Dodaj odgovor
Autor: Peter Iz Phen375 forum

Šta si trebao da uradiš? Kao u smislu vežbanja i ishrane? Ћelim da probam, ali ћelim da se uverim da mogu da ih iskoristim i da ne bacam novac.

Dodaj odgovor
Autor: Brenda Peterson Iz VA

Oduvan sam! Bio sam na dijeti i vežbao pre nego što sam uzeo Phen375. Smršala sam oko 15 kilograma i onda se ništa nije dešavalo. Još uvek sam imao još 30 funti da dostignem svoj cilj. Počela sam da uzimam ovaj dodatak i u toku prve nedelje, pala su mi 4 kilograma! Do kraja druge boce, stigao sam do svog cilja! Najzad sam ispod 130 funti!

Dodaj odgovor
Autor: Melissa M. Iz Nevada

Mislim da je to stvar koju ljudi često previđaju sa ovim suplementima. Moraš da uložiš napor da bi oni radili. Ne možete samo jesti brzu hranu i sedeti na zemički ceo dan i očekivati pilulu za rešavanje vaših problema.

Dodaj odgovor
Autor: David Iz Phen375 forum

Иestitam na tome! Ja sam još jedna osoba koja ima dobrih 200 kila da izgubi. Nije bilo ni lako ni zabavno ali pronaći bilo šta što može pomoći da se stvari ubrzaju i održe stabilnim je sjajno!

Dodaj odgovor
Autor: Chad Iz Colorado Springs

Trenutno sam na doktoru propisana doza Phentermine. To je kontrolisana supstanca tako da жe je prepisati samo na 3 meseca. Tražim nešto čime bih ga zamenio i zvuči kao da bi ovo moglo da se uklopi u račun. Za sada sam pao za 50 funti sa joљ 150 do kraja. Da, uradi matematiku... Prestao sam sa sokovima, slatkišima, pustinjama i nekih dana nikad ne jedem. Pokušaću.

Dodaj odgovor
Autor: Mike Iz Australia

Ovaj dodatak sam kupila posle čitanja recenzije. 3 nedelje do sada korišćenja i rezultati su dobri. Morate da se pridržavate plana ishrane i da radite neke vežbe zajedno sa uzimanjem pilule za dijetu za najbolje rezultate.

Dodaj odgovor
Autor: Kathy Anne Iz Virginia

Prve nedelje sam osetila neke kisele stomačne probleme i blage glavobolje. Moji pokreti creva su takođe mirisali mnogo više nego što je normalno. Neko sa kim sam razgovarao je rekao da je to detoks efekat i da nema razloga za brigu.

Dodaj odgovor
Autor: B. Smith Iz Phen375 forum

Sveukupno sam impresionirana. Dobio sam zalihu od 3 meseca i ispustio 17 funti. Uopšte nisam mnogo vežbala ali sam isekla sok i dozvolila sebi da jedem slatku poslasticu samo jednom dnevno. Osećam se sjajno! Imam još 23 funte da dostignem svoju gol težinu.

Dodaj odgovor
Autor: Sandy W. Iz New Jersey

Koliko si smršala 2 nedelje? Pitam zato što želim da smršam za maturu koja je sledećeg meseca!! Imam samo par nedelja!

Dodaj odgovor
Autor: Kyle Iz TX

Uzeo sam Phen375 na 3 meseca. Prvih mesec dana nisam videla nikakve rezultate ali takođe nisam promenila način ishrane. Drugog meseca jesam i smršala sam oko 7 kilograma. Trećeg meseca sam počela da hodam svaki dan i sada sam u padu za 20 kilograma ukupno. Radi, ali moraš da uložiš napor.

Dodaj odgovor
Autor: Mikey Cole Iz Phen375 forum

Љta je to u kilogramima? Imam oko 25 funti da izgubim pre venčanja. Izgleda da će biti u dobroj formi do jula.

Dodaj odgovor
Autor: JJ Iz Denmark

Ja sam lično smršala 18 kg za 3 meseca sa phen- om, to je odličan proizvod za smanjenje težine!

Dodaj odgovor
Autor: Anonymous Iz Phen375 forum

Svaki čovek pokušava da smanji svoju težinu. Ali ponekad idu u pogreљan put. Naša dužnost je da ih obavestimo o pravom izboru i pravom proizvodu: Phen375

Dodaj odgovor
Autor: Anonymous Iz PA

Veoma oklevam da naručim ovaj proizvod. Osećam se suviše dobro da bih bio istinit. Probala sam i druge suplemente koji su tvrdili da pomažu kod mršavljenja u prošlosti i nikada nisu radili. Da li ovaj proizvod zaista dobro funkcioniše? Ili je to gomila laћnjaka?

Dodaj odgovor

Veze sa tabletama za mršavljenje

Koristite sledeći link da biste pronašli više informacija o Phen375 :

Niste zadovoljni ovim rejtingom? Da, postoji bolji izbor. Prema našim forumima, PhenQ je ocenjen kao najbolja pilula za mršavljenje od strane 3608 korisnika.

PhenQ je 4.9 od 5.

Napominjemo, ovo je prava statistika, možete je proveriti uživo PhenQ forumu. Možete kliknuti na dole navedene linkove da biste pronašli više informacija o PhenQ:

PhenQ sajt

Klikom na ovaj baner možete nam učiniti uslugu i podržati naše sponzore kako bismo bili sigurni da će ovaj sajt biti online sutra. Zapamtite, nikada nećemo dozvoliti bilo kakve tablete za mršavljenje vezane za banere ili promocije. Sve informacije i ocene će biti strogo generisane od korisnika. Unapred vam se zahvaljujemo na podršci i nadamo se da ćemo se videti na Vote.com i našem Forumu za mršavljenje iznova i iznova!

Copyright © 2008 – 2025 Weight Loss Vote.com. Sva prava zadržana