Forumul Phen375 : recenzii anonime Phen375 , discuții, evaluări în forumul de slăbit. Recenzii reale ale clienților.

Weight loss pills

Toate evaluările sunt strict generate de utilizatori, pe baza 3774 recenzii ale utilizatorilor.

Forumul Phen375

Evaluare Phen375

Phen375 Phen375

Acest forum Phen375 este un loc pentru a vă împărtăși povestea sau pentru a pune întrebări despre Phen375 și alte pastile de slăbit. Este conceput să vă aducă răspunsurile de la cititorii care au întâlnit ei înșiși aceleași provocări și să vă împărtășească poveștile lor.

Nu trebuie să vă înscrieți sau să vă înregistrați pentru nimic, acest forum de slăbit este gratuit. Simțiți-vă liber să evaluați Phen375 și să postați propria recenzie sau întrebare folosind formularul de mai jos.

Sub formularul de trimitere veți găsi recenzii și întrebări reale Phen375 pe care alții le-au trimis anterior, așa că nu ezitați să citiți și să distribuiți.

Alte produse și fire sunt disponibile pe forumul nostru de pierdere în greutate

Phen375 obține scorul 3.3 din 5 , pe baza 108 recenzii din forumul nostru Phen375 .

Evaluare detaliată a utilizatorilor

[]
13% (12)
[]
39% (36)
[]
22% (20)
[]
16% (15)
[]
11% (10)

Dacă căutați mai multe informații, puteți vizita și site-ul oficial:

Site-ul web Phen375

Forumul Phen375

Completați acest formular pentru a trimite recenzia și evaluarea dvs. Phen375 .

*Acest forum Phen375 este doar pentru recenzii reale de produse. Vă rugăm să nu încercați să trimiteți spam, să faceți publicitate pentru produse irelevante, să discutați despre probleme de marketing sau de afaceri. Dacă postarea dvs. nu este relevantă, aceasta va fi ștearsă definitiv de pe forumul Phen375 . Toate postările sunt revizuite pentru a preveni spam-ul și publicitatea. Vă păstrăm confidențialitatea foarte serios. Nu vom detecta, păstra sau dezvălui niciodată numele sau adresa dvs. Forumurile noastre sunt absolut sigure.

Recenzii Phen375

Notă: numai postările cu recenzii sunt afișate în acest forum Phen375 .

Autor: Debbie din Florida, US

Am slăbit aproape 30 de kilograme de când am luat asta și sunt atât de recunoscător și fericit pentru asta. Mi-aș dori doar să pot cumpăra asta din magazin! Trebuie să-l cumpăr online de fiecare dată și să aștept să fie expediat.

Adăugați răspuns
Autor: M Reece din n/a

Poate fi luat și cu vitamine? Am niște multi-vitamine și alte chestii zilnic și nu vreau să mă îmbolnăvesc dacă adaug prea multe.

Adăugați răspuns
Autor: Sherry Rose din United States

Ți-ai atins obiectivul? Felicitări pentru acea pierdere în greutate! Am pierdut cam la fel în puțin mai puțin de 3 luni. Totusi mai am multe de facut!!

Adăugați răspuns
Autor: June din Melbourne

Ai făcut altceva în timp ce l-ai luat? Să mănânci o anumită dietă sau ceva? vreau si eu sa slabesc!!

Adăugați răspuns
Autor: Carol din Forumul Phen375

Chiar și fără supliment, dacă mănânci corect și faci mișcare, ar trebui să slăbești. Poate încercați să numărați caloriile?

Adăugați răspuns
Autor: Natalie din Louisiana

Da, exact, totul ține și de efortul pe care îl depui. Nici eu nu am avut noroc imediat, dar treptat am început să observ o diferență odată ce am depus mai mult efort să mănânc mai sănătos și să slăbesc. Această pastilă este un ajutor pentru a ajuta procesul. Nu este un medicament minune, dar ajută.

Adăugați răspuns
Autor: Andre112 din Forumul Phen375

Phen375 rock! Îl iau de puțin timp și sunt mulțumit de rezultate. Energia mea este prin acoperiș și slăbesc într-un ritm bun. A++ de la mine!

Adăugați răspuns
Autor: Mary din New Mexico

Minunat, mă bucur să aud. Sunt în aceeași barcă. Slăbisem în jur de 30 de lire sterline și apoi a încetat să se mai desprindă. Nici eu nu făceam nimic diferit. Poate că este timpul să încerc acest Phen375 și să văd dacă mă poate ajuta să-mi continui pierderea în greutate.

Adăugați răspuns
Autor: Mickey din Kentucky

Urăsc să dau recenzii proaste, dar nu am avut niciun rezultat vizibil de la luarea Phen375 și l-am luat de săptămâni. Mi-am făcut fitness-ul obișnuit, am mâncat sănătos și multe altele, dar nimic nu funcționează. Este posibil să aveți rezultate diferite.

Adăugați răspuns
Autor: GrantLL221 din Texas

Rezultatele nu mint. Am slăbit mai mult cu Phen375 decât orice alte suplimente de slăbit. Nu mă pot plânge un pic. Mulțumesc mult!

Adăugați răspuns
Autor: Bobbie din Alabama

Cât timp ai luat asta până la urmă? Cât ai pierdut?

Adăugați răspuns
Autor: Beth din Michigan

Efectele scăderii foamei s-au dispărut după 2 luni

Adăugați răspuns
Autor: Frank M. din Chicago

Orice actualizari? Sunt în aceeași barcă. Vreau să încerc, dar simt că majoritatea acestor pastile sunt înșelătorii. Nici mie nu-mi place să-mi irosesc banii.

Adăugați răspuns
Autor: Peter din Forumul Phen375

Ce trebuia sa faci? Ca în ceea ce privește exercițiile și dietă? Vreau să le încerc, dar vreau să mă asigur că le pot folosi și nu arunc bani.

Adăugați răspuns
Autor: Brenda Peterson din VA

Sunt ULCUIT! Țineam dietă și făceam exerciții înainte de a lua Phen375. Am slăbit vreo 15 kilograme și apoi nu sa întâmplat nimic. Mai aveam încă 30 de lire de mers pentru a-mi atinge obiectivul. Am început să iau acest supliment și, în prima săptămână, am scăpat 4 kilograme! Până la sfârșitul celei de-a doua sticle, mi-am atins obiectivul! În sfârșit am sub 130 de lire sterline!!

Adăugați răspuns
Autor: Melissa M. din Nevada

Cred că acesta este lucrul pe care oamenii îl trec adesea cu vederea cu aceste suplimente. Trebuie să depui efectiv efort pentru ca ei să funcționeze. Nu poți să mănânci doar fast-food și să stai pe chifle toată ziua și să te aștepți la o pastilă care să-ți rezolve problemele.

Adăugați răspuns
Autor: David din Forumul Phen375

Felicitari pentru asta! Sunt o altă persoană care are 200 de lire bune de pierdut. Nu a fost ușor sau distractiv, dar să găsești ceva care să accelereze lucrurile și să mențină lucrurile stabile este grozav!

Adăugați răspuns
Autor: Chad din Colorado Springs

În prezent, am o doză de fentermină prescrisă de un medic. Este o substanță controlată, așa că o va prescrie doar timp de 3 luni. Caut ceva cu care să-l înlocuiesc și se pare că s-ar putea să se potrivească. Până acum am scăpat 50 de lire sterline cu încă 150 de lire sterline. Da, fă socoteala... M-am oprit de suc, dulciuri, deserturi și în unele zile nu mănânc niciodată. O să încerc asta.

Adăugați răspuns
Autor: Mike din Australia

Am cumpărat acest supliment după ce am citit o recenzie. Până acum 3 săptămâni de utilizare și rezultatele sunt bune. Trebuie să urmați un plan de dietă și să faceți câteva exerciții împreună cu luarea pilulei de slăbit pentru cele mai bune rezultate.

Adăugați răspuns
Autor: Kathy Anne din Virginia

Am avut unele probleme cu stomacul acru și dureri de cap ușoare în prima săptămână. Mișcările mele intestinale miroseau, de asemenea, mult mai mult decât în mod normal. Cineva cu care am vorbit a spus că este un efect de detoxifiere și nu trebuie să vă faceți griji.

Adăugați răspuns
Autor: B. Smith din Forumul Phen375

Sunt impresionat in general. Am primit o rezervă pentru 3 luni și am scăzut 17 lire. Nu am făcut deloc multă mișcare, dar am tăiat sifonul și mi-am permis să mănânc doar o dată pe zi un dulce. Ma simt minunat! Mai am încă 23 de lire sterline pentru a-mi atinge greutatea țintă.

Adăugați răspuns
Autor: Sandy W. din New Jersey

Cât de mult ai slăbit în furtun în 2 săptămâni? Întreb pentru că vreau să slăbesc pentru absolvirea mea, care este luna viitoare!! Am doar câteva săptămâni!

Adăugați răspuns
Autor: Kyle din TX

Am luat Phen375 timp de 3 luni. Prima lună nu am văzut niciun rezultat dar nici nu mi-am schimbat dieta. A doua lună am făcut-o și am slăbit aproximativ 7 kilograme. În a treia lună am început să merg pe jos în fiecare zi și acum am mai scăzut 20 de kilograme. Funcționează, dar trebuie să depui efort.

Adăugați răspuns
Autor: Mikey Cole din Forumul Phen375

Ce înseamnă asta în lire? Am aproximativ 25 de lire de pierdut înainte de nunta mea. Caut să fie într-o formă bună până în iulie.

Adăugați răspuns
Autor: JJ din Denmark

Eu personal am slabit 18 kg in 3 luni cu phen, este un produs grozav de slabit!

Adăugați răspuns
Autor: Anonymous din Forumul Phen375

Fiecare bărbat încearcă să-și reducă greutatea. Dar uneori merg pe o cale greșită. Datoria noastră este să le informăm despre alegerea corectă și produsul potrivit: Phen375

Adăugați răspuns
Autor: Carl Foster din Forumul Phen375

Produs frumos

Adăugați răspuns
Autor: Anonymous din PA

Sunt foarte ezitând să comand acest produs. Simt că e prea frumos pentru a fi adevărat. Am încercat și alte suplimente care pretindeau că ajută la pierderea în greutate și nu au funcționat niciodată. Acest produs chiar funcționează bine? Sau este o grămadă de recenzii false?

Adăugați răspuns
Autor: Anonymous din PA

Cât de curând după ce ați început să îl luați ați observat pierderea în greutate?

Adăugați răspuns
Autor: Olivia din Forumul Phen375

Este cam scump dar crede-ma, merita. Pentru bani, te-ai aștepta la rezultate și exact asta obții.

Adăugați răspuns

Pastile de slabit Link-uri

Utilizați următorul link pentru a găsi mai multe informații despre Phen375 :

Nu sunteți mulțumit de aceste evaluări? Corect, există o alegere mai bună. Conform forumurilor noastre, AcaiBerry900 este evaluată drept cea mai bună pastilă de slăbit de către utilizatorii 3774 .

Evaluarea AcaiBerry900 este 4.4 din 5 .

Vă rugăm să rețineți că aceasta este o statistică reală, o puteți verifica live pe forumul AcaiBerry900 . Puteți face clic pe linkurile de mai jos pentru a găsi mai multe informații despre AcaiBerry900 :

Site-ul web AcaiBerry900

Făcând clic pe acest banner, ne puteți face o favoare și ne puteți sprijini sponsorii pentru a vă asigura că acest site va fi online mâine. Amintiți-vă, nu vom permite NICIODATĂ niciun fel de bannere sau promoții legate de pastilele de slăbire . Toate informațiile și evaluările vor fi strict generate de utilizator. Vă mulțumim anticipat pentru sprijin și sperăm să ne vedem la WeightLossVote.com și pe forumul nostru de pierdere în greutate din nou și din nou!

Copyright © 2008 – 2025 Weight Loss Vote.com. Toate drepturile rezervate