Phen375 fórum: névtelen Phen375 vélemények, viták, értékelések a fogyás fórumban. Valódi vásárlói vélemények.

Weight loss pills

Minden értékelés szigorúan a felhasználók által generált, 3761 felhasználói vélemények alapján.

Phen375 fórum

Phen375 értékelése

Phen375 Phen375

Ez a Phen375 fórum egy hely, ahol megoszthatja történetét, vagy kérdéseket tehet fel a Phen375 termékkel és más súlycsökkentő tablettákkal kapcsolatban. Úgy tervezték, hogy olyan olvasóktól kapja meg a válaszokat, akik maguk is szembesültek ugyanezekkel a kihívásokkal, és megosszák veled történeteiket.

Nem kell semmihez sem regisztrálni, sem regisztrálni, ez a fogyókúrás fórum ingyenesen használható. Nyugodtan értékelje a Phen375 , és tegye fel saját véleményét vagy kérdését az alábbi űrlap segítségével.

A beküldési űrlap alatt valódi Phen375 -véleményeket és kérdéseket talál, amelyeket mások korábban küldtek be, ezért nyugodtan olvassa el és ossza meg.

Más termékek és szálak elérhetők a fogyás fórumunkban

A Phen375 5-ből 3.3 pontot ért el a Phen375 fórumunkban található 108 vélemény alapján.

Részletes felhasználói értékelés

[]
13% (12)
[]
39% (36)
[]
22% (20)
[]
16% (15)
[]
11% (10)

Ha további információra van szüksége, látogasson el a hivatalos weboldalra is:

Phen375 webhely

Phen375 fórum

Töltse ki ezt az űrlapot a Phen375 véleményének és értékelésének elküldéséhez.

*Ez a Phen375 fórum csak valós termékértékelésekhez való. Kérjük, ne próbáljon spamet küldeni, irreleváns termékeket reklámozni, marketing vagy üzleti kérdéseket megvitatni. Ha bejegyzése nem releváns, akkor véglegesen törli a Phen375 . Minden bejegyzést felülvizsgálunk a spam és a hirdetések elkerülése érdekében. Nagyon komolyan védjük a magánéletét. Soha nem észleljük, őrizzük meg vagy fedjük fel az Ön nevét vagy címét. Fórumaink teljesen biztonságosak.

Phen375 Vélemények

Megjegyzés: csak a véleményeket tartalmazó bejegyzések jelennek meg ebben a Phen375 fórumban.

Szerző: Debbie tól től Florida, US

Majdnem 30 kilót fogytam, amióta ezt szedem, és nagyon hálás és boldog vagyok érte. Bárcsak megvásárolhatnám ezt a boltban! Minden alkalommal meg kell vásárolnom az interneten, és várnom kell a kiszállításra.

Válasz hozzáadása
Szerző: M Reece tól től n/a

Ezt vitaminnal is lehet szedni? Naponta szedek néhány multivitamint és egyéb dolgokat, és nem akarok megbetegedni a túl sok adagolástól.

Válasz hozzáadása
Szerző: Sherry Rose tól től United States

Elérted a célodat? Gratulálok a fogyáshoz! Körülbelül ugyanannyit veszítettem alig 3 hónap alatt. Pedig még sok tennivalóm van!!

Válasz hozzáadása
Szerző: June tól től Melbourne

Csináltál valami mást a szedése közben? Eszik egy bizonyos diétát vagy bármit? Én is szeretnék fogyni!!

Válasz hozzáadása
Szerző: Carol tól től Phen375 fórum

Még a kiegészítés nélkül is fogynia kell, ha helyesen táplálkozik és edz. Esetleg próbáld meg számolni a kalóriákat?

Válasz hozzáadása
Szerző: Natalie tól től Louisiana

Igen, pontosan, minden az Ön által végzett erőfeszítésen múlik. Nekem sem volt rögtön szerencsém hozzá, de fokozatosan kezdtem észrevenni a különbséget, amint nagyobb erőfeszítéseket tettem az egészségesebb táplálkozás és a fogyás érdekében. Ez a tabletta segíti a folyamatot. Nem csodaszer, de segít.

Válasz hozzáadása
Szerző: Andre112 tól től Phen375 fórum

Phen375 sziklák! Már egy ideje szedem és elégedett vagyok az eredménnyel. Az energiám a tetőn keresztül van, és jó ütemben fogyok. A++ tőlem!

Válasz hozzáadása
Szerző: Mary tól től New Mexico

Szuper, örülök, hogy hallom. Ugyanabban a csónakban vagyok. Körülbelül 30 kilót fogytam, de aztán abbamaradt a fogyás. Én sem csináltam mást. Talán itt az ideje, hogy kipróbáljam ezt a Phen375-öt, és megnézzem, segíthet-e folytatnom a fogyásomat.

Válasz hozzáadása
Szerző: Mickey tól től Kentucky

Utálok rossz értékeléseket adni, de nem volt észrevehető eredmény a Phen375 szedése során, és már hetek óta szedem. Csinálom a szokásos fitneszmet, egészségesen étkeztem és még sok minden mást, de semmi sem működik. Eltérő eredményeket kaphat.

Válasz hozzáadása
Szerző: GrantLL221 tól től Texas

Az eredmények nem hazudnak. Több súlyt fogytam a Phen375-ön, mint bármely más fogyókúrás kiegészítőm. Egy cseppet sem panaszkodhatok. Nagyon szépen köszönöm!

Válasz hozzáadása
Szerző: Bobbie tól től Alabama

Végül meddig szedted ezt? mennyit veszítettél?

Válasz hozzáadása
Szerző: Beth tól től Michigan

A csökkenő éhség hatása 2 hónap után elmúlt

Válasz hozzáadása
Szerző: Frank M. tól től Chicago

Frissítések? Ugyanabban a csónakban vagyok. Ki akarom próbálni, de úgy érzem, hogy ezeknek a tablettáknak a többsége átverés. Én sem szeretem pazarolni a pénzem.

Válasz hozzáadása
Szerző: Peter tól től Phen375 fórum

mit kellett tenned? Mint az edzés és a diéta szempontjából? Ki akarom próbálni ezeket, de meg akarok bizonyosodni arról, hogy valóban ki tudom használni őket, és nem dobok ki pénzt.

Válasz hozzáadása
Szerző: Brenda Peterson tól től VA

ELÉPÜLTEM! Diétáztam és edzettem a Phen375 bevétele előtt. 15 kilót fogytam, aztán nem történt semmi. Még 30 kiló volt hátra, hogy elérjem a célt. Elkezdtem szedni ezt a kiegészítőt, és az első héten 4 kilót fogytam! A második üvegem végére elértem a célomat! Végre 130 kiló alatt vagyok!!

Válasz hozzáadása
Szerző: Melissa M. tól től Nevada

Azt hiszem, ez az, amit az emberek gyakran figyelmen kívül hagynak ezekkel a kiegészítőkkel. Valójában erőfeszítéseket kell tennie, hogy működjenek. Nem ehetsz egyszerűen gyorséttermi kaját, és egész nap a zsemléken ülve várhatod, hogy egy tabletta megoldja a problémáidat.

Válasz hozzáadása
Szerző: David tól től Phen375 fórum

Gratulálok ehhez! Én egy másik ember vagyok, akinek jó 200 fontot kell leadnia. Nem volt könnyű vagy szórakoztató, de nagyszerű dolog találni valamit, ami felgyorsíthatja a dolgokat, és stabilan tarthatja a dolgokat!

Válasz hozzáadása
Szerző: Chad tól től Colorado Springs

Jelenleg az orvos által felírt phentermine adagot szedek. Ez egy szabályozott anyag, ezért csak 3 hónapra fogja felírni. Valamit keresek, amivel lecserélhetem, és úgy tűnik, ez megfelel a számla. Eddig 50 fontot fogytam, és még 150 van hátra. Igen, számolj... Leállítottam az üdítőt, édességet, desszertet, és néhány nap nem eszem. Ki fogom próbálni.

Válasz hozzáadása
Szerző: Mike tól től Australia

Egy értékelés elolvasása után vásároltam ezt a kiegészítést. Eddig 3 hét a használat, és az eredmények jók. A legjobb eredmény elérése érdekében be kell tartania az étrendet, és néhány gyakorlatot kell végeznie a diéta tabletta szedésével együtt.

Válasz hozzáadása
Szerző: Kathy Anne tól től Virginia

Az első héten savanyú gyomorproblémákat és enyhe fejfájást tapasztaltam. A bélmozgásom is sokkal jobban szagolt a szokásosnál. Valaki, akivel beszéltem, azt mondta, hogy ez méregtelenítő hatású, és nem kell aggódni.

Válasz hozzáadása
Szerző: B. Smith tól től Phen375 fórum

Összességében le vagyok nyűgözve. 3 havi ellátást kaptam, és 17 kilót fogytam. Egyáltalán nem sportoltam sokat, de elhagytam az üdítőt, és csak naponta egyszer engedtem meg magamnak egy édes finomságot. Nagyszerűen érzem magam! Van még 23 kilóm, hogy elérjem a célsúlyomat.

Válasz hozzáadása
Szerző: Sandy W. tól től New Jersey

Mennyit fogytál 2 hét alatt? Azért kérdezem mert fogyni szeretnék az érettségimre ami jövő hónapban lesz!! Már csak pár hetem van!

Válasz hozzáadása
Szerző: Kyle tól től TX

3 hónapig szedtem a Phen375-öt. Az első hónapban nem láttam semmilyen eredményt, de az étrendemen sem változtattam. A második hónapban megtettem, és körülbelül 7 kilót fogytam. A harmadik hónapban elkezdtem minden nap járni, és már 20 kilót fogytam. Működik, de erőfeszítéseket kell tenni.

Válasz hozzáadása
Szerző: Mikey Cole tól től Phen375 fórum

Mi ez fontban? Körülbelül 25 fontot kell leadnom az esküvőm előtt. Júliusra jó formában leszek.

Válasz hozzáadása
Szerző: JJ tól től Denmark

Én személy szerint 3 hónap alatt 18 kg-ot fogytam phennel, ez egy nagyszerű fogyókúrás termék!

Válasz hozzáadása
Szerző: Anonymous tól től Phen375 fórum

Minden férfi megpróbálja csökkenteni a súlyát. De néha rossz irányba mennek. Feladatunk, hogy tájékoztassuk őket a megfelelő választásról és a megfelelő termékről: Phen375

Válasz hozzáadása
Szerző: Carl Foster tól től Phen375 fórum

Szép termék

Válasz hozzáadása
Szerző: Anonymous tól től PA

Nagyon bizonytalan vagyok, hogy megrendelem-e ezt a terméket. Úgy érzem, túl szép, hogy igaz legyen. Kipróbáltam más étrend-kiegészítőket is, amelyekről azt állították, hogy segítettek a fogyásban, és soha nem működtek. Tényleg jól működik ez a termék? Vagy ez egy csomó hamis vélemény?

Válasz hozzáadása
Szerző: Anonymous tól től PA

Mennyi idővel a szedésének megkezdése után észlelt súlycsökkenést?

Válasz hozzáadása
Szerző: Olivia tól től Phen375 fórum

Kicsit drága, de hidd el, megéri. A pénzért eredményeket várna, és pontosan ezt kapja.

Válasz hozzáadása

Fogyókúrás tabletták Linkek

A következő linken további információkat talál a Phen375 termékről:

Nem elégedett ezekkel az értékelésekkel? Igaz, van jobb választás is. Fórumaink szerint a AcaiBerry900 a legjobb súlycsökkentő tabletta a 3761 felhasználók által.

A AcaiBerry900 értékelése 4.4 az 5-ből .

Felhívjuk figyelmét, hogy ez valódi statisztika, élőben ellenőrizheti a AcaiBerry900 fórumában . Az alábbi linkekre kattintva további információkat talál a AcaiBerry900 termékről:

AcaiBerry900 webhely

Ha erre a bannerre kattint, szívességet tehet nekünk, és támogathatja szponzorainkat, hogy az oldal holnaptól online legyen. Ne feledje, SOHA nem engedünk meg semmilyen súlycsökkentő tablettával kapcsolatos transzparenst vagy promóciót. Minden információ és értékelés szigorúan a felhasználó által generált. Előre is köszönjük támogatását, és reméljük, hogy újra és újra találkozunk a WeightLossVote.com -on és a Fogyókúrás fórumunkon !

Copyright © 2008 – 2025 Weight Loss Vote.com. Minden jog fenntartva