פורום Phen375 : ביקורות אנונימיות של Phen375 , דיונים, דירוגים בפורום הרזיה. ביקורות אמיתיות של לקוחות.

Weight loss pills

כל הדירוגים נוצרים אך ורק על ידי משתמשים, על סמך 3719 ביקורות משתמשים.

פורום Phen375

דירוג Phen375

Phen375 Phen375

פורום Phen375 זה הוא המקום שבו תוכל לשתף את הסיפור שלך או לשאול שאלות הנוגעות ל- Phen375 הרזיה אחרים. הוא נועד להביא לך את התשובות מקוראים שעמדו באותם אתגרים בעצמם ולחלוק איתך את הסיפורים שלהם.

אינך חייב להירשם או להירשם לכלום, פורום הרזיה זה ניתן לשימוש חופשי. אל תהסס לדרג את Phen375 ולפרסם ביקורת או שאלה משלך באמצעות הטופס למטה.

מתחת לטופס ההגשה תמצאו סקירות ושאלות אמיתיות של Phen375 שאחרים שלחו בעבר, אז אל תהסס לקרוא ולשתף.

מוצרים ושרשורים אחרים זמינים בפורום הרזיה שלנו

Phen375 מקבל ציונים של 3.3 מתוך 5 , על סמך 108 ביקורות בפורום Phen375 שלנו.

דירוג משתמש מפורט

[]
13% (12)
[]
39% (36)
[]
22% (20)
[]
16% (15)
[]
11% (10)

אם אתה מחפש מידע נוסף, אתה יכול גם לבקר באתר הרשמי:

אתר Phen375

פורום Phen375

מלא טופס זה כדי לשלוח את הביקורת והדירוג שלך ב- Phen375 .

*פורום Phen375 זה מיועד רק לסקירות מוצר אמיתיות. נא לא לנסות לשלוח דואר זבל, לפרסם מוצרים לא רלוונטיים, לדון בנושאים שיווקיים או עסקיים. אם הפוסט שלך לא רלוונטי, הוא יימחק לצמיתות מפורום Phen375 . כל הפוסטים נבדקים כדי למנוע ספאם ופרסומות. אנו שומרים על פרטיותך ברצינות רבה. לעולם לא נזהה, נשמור או נחשוף את שמך או כתובתך. הפורומים שלנו מאובטחים לחלוטין.

Phen375 ביקורות

הערה: רק פרסומים עם ביקורות מוצגים בפורום זה של Phen375 .

מְחַבֵּר: Debbie מ Florida, US

ירדתי כמעט 30 קילו מאז שלקחתי את זה ואני כל כך אסיר תודה ושמח על כך. הלוואי שיכולתי לקנות את זה בחנות! אני צריך לקנות אותו באינטרנט בכל פעם ולחכות שזה יישלח.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: M Reece מ n/a

האם אפשר לקחת את זה גם עם ויטמינים? אני לוקחת כמה מולטי ויטמינים ודברים אחרים מדי יום ואני לא רוצה לחלות מהוספת יותר מדי.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Sherry Rose מ United States

הגעת ליעד שלך? כל הכבוד על הירידה במשקל! איבדתי בערך אותו דבר בקצת פחות מ-3 חודשים. אבל יש לי עוד הרבה ללכת!!

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: June מ Melbourne

האם עשית משהו אחר בזמן שלקחת את זה? אוכלים דיאטה מסויימת או משהו? גם אני רוצה לרדת במשקל!!

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Carol מ פורום Phen375

גם בלי התוסף, אם אתה אוכל נכון ומתאמן אתה אמור לרדת במשקל. אולי תנסה לספור קלוריות?

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Natalie מ Louisiana

כן, בדיוק, הכל קשור גם למאמץ שאתה משקיע. גם לי לא היה מזל עם זה מיד, אבל בהדרגה התחלתי להבחין בהבדל ברגע שהשקעתי יותר מאמץ באכילה בריאה יותר ובירידה במשקל. גלולה זו היא כלי עזר בסיוע בתהליך. זו לא תרופת פלא, אבל היא עוזרת.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Andre112 מ פורום Phen375

סלעים Phen375! אני לוקח את זה כבר זמן מה ואני מרוצה מהתוצאות. האנרגיה שלי היא דרך הגג ואני יורדת במשקל בקצב טוב. ++ ממני!

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Mary מ New Mexico

מדהים, אני שמח לשמוע. אני באותה סירה. ירדתי בערך 30 קילו ואז זה פשוט הפסיק לרדת. גם אני לא עשיתי משהו שונה. אולי הגיע הזמן שאנסה את ה-Phen375 הזה ואראה אם הוא יכול לעזור לי להמשיך בירידה במשקל.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Mickey מ Kentucky

אני שונא לתת ביקורות רעות, אבל לא היו לי תוצאות בולטות מנטילת Phen375, ולקחתי את זה כבר שבועות. אני עושה את הכושר הרגיל שלי, אוכל בריא ועוד הרבה יותר, אבל שום דבר לא עובד. ייתכן שיש לך תוצאות שונות.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: GrantLL221 מ Texas

התוצאות אינן משקרות. ירדתי יותר במשקל על Phen375 מאשר בכל תוספי תזונה אחרים לירידה במשקל. אני לא יכול להתלונן אפילו טיפה. תודה רבה לך!

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Bobbie מ Alabama

כמה זמן בסופו של דבר לקחת את זה? כמה הפסדת?

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Beth מ Michigan

ההשפעות של הפחתת הרעב אכן פגו לאחר חודשיים

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Frank M. מ Chicago

עדכונים כלשהם? אני באותה סירה. אני רוצה לנסות אבל אני מרגיש שרוב הכדורים האלה הם הונאות. גם אני לא אוהב לבזבז את הכסף שלי.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Peter מ פורום Phen375

מה היית צריך לעשות? כמו מבחינת פעילות גופנית ותזונה? אני רוצה לנסות את אלה אבל אני רוצה לוודא שאני באמת יכול לעשות בהם שימוש ולא לזרוק כסף.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Brenda Peterson מ VA

אני מפוצץ! עשיתי דיאטה והתעמלות לפני שנטלתי Phen375. ירדתי בערך 15 קילו ואז שום דבר לא קרה. נותרו לי עוד 30 פאונד כדי להגיע ליעד שלי. התחלתי לקחת את התוסף הזה ובמהלך השבוע הראשון ירדתי 4 קילו! בסוף הבקבוק השני שלי, הגעתי ליעד שלי! סוף סוף אני מתחת ל-130 פאונד!!

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Melissa M. מ Nevada

אני חושב שזה הדבר שאנשים מתעלמים ממנו לעתים קרובות עם התוספים האלה. אתה צריך ממש להתאמץ כדי שהם יעבדו. אתה לא יכול פשוט לאכול מזון מהיר ולשבת על הלחמניות שלך כל היום ולצפות שכדור יפתור את הבעיות שלך.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: David מ פורום Phen375

כל הכבוד על זה! אני עוד אדם שיש לו 200 קילו טובים להוריד. זה לא היה קל או כיף אבל למצוא כל דבר שיכול לעזור להאיץ דברים ולשמור על יציבות זה נהדר!

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Chad מ Colorado Springs

כרגע אני מטופל במינון של Phentermine שנקבע על ידי רופא. זה חומר מבוקר ולכן היא תרשום אותו רק ל-3 חודשים. אני מחפש משהו להחליף אותו ונשמע שזה עשוי להתאים לחשבון. עד כה ירדתי 50 פאונד עם עוד 150 לסיים. כן, תעשה את החשבון... הפסקתי עם סודה, ממתקים, מדבריות וחלק מהימים אף פעם לא אוכל. אני אנסה את זה.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Mike מ Australia

קניתי את התוסף הזה לאחר קריאת ביקורת. 3 שבועות עד כה של שימוש והתוצאות טובות. אתה צריך לעקוב אחר תוכנית דיאטה ולעשות כמה תרגילים יחד עם נטילת גלולת הדיאטה לקבלת התוצאות הטובות ביותר.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Kathy Anne מ Virginia

חוויתי כמה בעיות בטן חמוצה וגם כאבי ראש קלים בשבוע הראשון. גם ליציאות שלי היה ריח הרבה יותר מהרגיל. מישהו שדיברתי איתו אמר שזה אפקט ניקוי רעלים ואין מה לדאוג.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: B. Smith מ פורום Phen375

אני בסך הכל מתרשם. קיבלתי אספקה של 3 חודשים וירדתי 17 קילו. לא התאמנתי הרבה בכלל אבל הפסקתי סודה והרשיתי לעצמי לאכול פינוק מתוק רק פעם ביום. אני מרגיש מצוין! יש לי עוד 23 קילו כדי להגיע למשקל היעד שלי.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Sandy W. מ New Jersey

כמה ירדת במשקל בצינור שבועיים? אני שואל כי אני רוצה לרדת במשקל לקראת סיום הלימודים שלי בחודש הבא!! יש לי רק כמה שבועות!

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Kyle מ TX

לקחתי Phen375 במשך 3 חודשים. בחודש הראשון לא ראיתי תוצאות אבל גם לא שיניתי את התזונה שלי. בחודש השני עשיתי וירדתי בערך 7 קילו. בחודש השלישי התחלתי ללכת כל יום ואני ירד 20 קילו בסך הכל עכשיו. זה עובד אבל צריך להתאמץ.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Mikey Cole מ פורום Phen375

מה זה בפאונד? יש לי בערך 25 קילו להוריד לפני החתונה שלי. נראה להיות במצב טוב עד יולי.

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: JJ מ Denmark

אני אישית ירדתי 18 ק"ג ב-3 חודשים עם phen, זה מוצר נהדר להפחתת משקל!

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Anonymous מ פורום Phen375

כל גבר מנסה להפחית במשקל. אבל לפעמים הם הולכים לכיוון הלא נכון. החובות שלנו היא להודיע להם על בחירה נכונה ומוצר נכון: Phen375

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Carl Foster מ פורום Phen375

מוצר נחמד

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Anonymous מ PA

אני מאוד מהסס לגבי הזמנת המוצר הזה. אני מרגיש שזה טוב מכדי להיות אמיתי. ניסיתי בעבר תוספי מזון אחרים שטענו לעזור בירידה במשקל והם מעולם לא עבדו. האם המוצר הזה באמת עובד טוב? או שזו חבורה של ביקורות מזויפות?

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Anonymous מ PA

כמה זמן אחרי שהתחלת לקחת את זה שמת לב לירידה במשקל?

הוסף תגובה
מְחַבֵּר: Olivia מ פורום Phen375

זה קצת יקר אבל תאמין לי, זה שווה את זה. בשביל הכסף, היית מצפה לתוצאות וזה בדיוק מה שאתה מקבל.

הוסף תגובה

גלולות לירידה במשקל קישורים

השתמש בקישור הבא כדי למצוא מידע נוסף על Phen375 :

לא מרוצה מהדירוגים האלה? נכון, יש בחירה טובה יותר. לפי הפורומים שלנו, AcaiBerry900 מדורג כגלולת ההרזיה הטובה ביותר על ידי 3719 משתמשים .

דירוג AcaiBerry900 הוא 4.6 מתוך 5 .

שים לב, זוהי סטטיסטיקה אמיתית, אתה יכול לבדוק זאת בשידור חי בפורום AcaiBerry900 . תוכל ללחוץ על הקישורים למטה כדי למצוא מידע נוסף על AcaiBerry900 :

אתר AcaiBerry900

על ידי לחיצה על הבאנר הזה אתה יכול לעשות לנו טובה ולתמוך בנותני החסות שלנו כדי להבטיח שהאתר הזה יהיה מקוון מחר. זכור, לעולם לא נאפשר כל גלולות הרזיה הקשורות באנרים או מבצעים. כל המידע והדירוגים ייצרו רק על ידי משתמשים. אנו מודים לך על תמיכתך מראש ומקווים לראות אותך ב- WeightLossVote.com ובפורום ההרזיה שלנו שוב ושוב!

Copyright © 2008 – 2025 Weight Loss Vote.com. כל הזכויות שמורות