Phen375 forum: anonimne Phen375 , diskusije, ocjene u Forumu mršavljenje. Prave recenzije kupaca.

Weight loss pills

Sve ocjene su strogo korisnički generisane, na osnovu 3675 korisničkih recenzija.

Phen375 Forum

Phen375 Ocjena

Phen375 Phen375

Ovaj Phen375 forum je mjesto za vas da podijelite svoju priču ili postavljate pitanja koja se tiču Phen375 i drugih pilula za mršavljenje. Osmišljen je da vam donese odgovore čitatelja koji su i sami naišli na iste izazove i podijelili svoje priče s vama.

Ne morate se prijaviti ili registrirati ni za što, ovaj forum za mršavljenje je slobodan za korištenje. Slobodno ocjenjujte Phen375 i objavite vlastitu recenziju ili pitanje koristeći obrazac ispod.

Ispod obrasca za predaju naći ćete prave Phen375 recenzije i pitanja koja su drugi već podnjeli, stoga slobodno čitajte i dijelite.

Ostali proizvodi i niti dostupni su u našem Forumu mršavljenje

Phen375 ocjena 3.2 od 5, na osnovu 105 recenzija na našem Phen375 forumu.

Detaljna korisnička ocjena

[]
11% (10)
[]
38% (35)
[]
24% (22)
[]
16% (15)
[]
12% (11)

Ukoliko tražite više informacija, možete posjetiti i službenu web stranicu:

Phen375 web stranice

Phen375 Forum

Popunite ovaj obrazac kako bi Phen375 pregled i ocjenu.

*Ovaj Phen375 forum je samo za stvarne recenzije proizvoda. Molimo vas da ne pokušavate spamirati, reklamirati nevažne proizvode, raspravljati o marketinškim ili poslovnim pitanjima. Ako vaš post nije relevantan, on će biti trajno izbrisan sa Phen375 foruma. Svi postova su pregledani kako bi se spriječilo spam i reklamiranje. Držimo vašu privatnost veoma ozbiljno. Nikada nećemo otkriti, čuvati ili otkriti vaše ime ili adresu. Naši forumi su apsolutno sigurni.

Phen375 Recenzije

Napomena: na ovom forumu su prikazani samo postingovi sa recenzijama. Na ovom forumu Phen375 2010.

Autor: Debbie iz Florida, US

Smršao sam skoro 30 funti od kada sam ovo uzimao i tako sam zahvalan i sretan zbog toga. Samo bih voleo da mogu da kupim ovo u radnji! Svaki put ga moram kupiti online i čekati da bude doprema.

Dodaj odgovor
Autor: M Reece iz n/a

Može li se ovo uzeti i vitaminima? Ja sam na nekim multi-vitaminima i drugim stvarima dnevno i ne želim da se razbolim od dodavanja previše.

Dodaj odgovor
Autor: Sherry Rose iz United States

Jesi li stigao do cilja? Čestitam na mršavljenje! Izgubio sam otprilike isto za nešto ispod 3 mjeseca. Imam još puno toga da odem!!

Dodaj odgovor
Autor: June iz Melbourne

Jesi li radio još nešto dok si ga uzimao? Jedeš određenu dijetu ili tako nešto? I ja želim smršaviti!!

Dodaj odgovor
Autor: Carol iz Phen375 forum

Čak i bez dodatka, ako jedete kako treba i vjezbate trebalo bi da gubite na težini. Možda da probaš da brojiš kalorije?

Dodaj odgovor
Autor: Natalie iz Louisiana

Da, upravo tako, sve je u trudu koji si uložio. Ni ja nisam odmah imao sreće s tim, ali sam postepeno počeo primjećivati razliku jednom kada sam uložio više truda u jedenje zdravije i mršavljenje. Ova pilula je pomoć u pomaganju u procesu. To nije cudesna droga, ali pomaze.

Dodaj odgovor
Autor: Andre112 iz Phen375 forum

Phen375 stijene! Uzimam ga već neko vrijeme i zadovoljan sam rezultatima. Moja energija je kroz krov i gubim na težini dobrim tempom. A++ od mene!

Dodaj odgovor
Autor: Mary iz New Mexico

Strava, drago mi je da to čujem. U istom sam čamcu. Izgubio sam oko 30 kila i onda je prestalo da se skida. Ni ja nisam radio ništa drugačije. Možda je vrijeme da probam ovaj Phen375 i vidim može li mi pomoći da nastavim mršavljenje.

Dodaj odgovor
Autor: Mickey iz Kentucky

Mrzim davati loše kritike, ali nisam imao nikakve primjetne rezultate od uzimanja Phen375, i uzeo sam ga tjednima sada. Uobiиajeno sam se konditirala, jela zdrava i mnogo viљe, ali niљta ne radi. Možda imaš različite rezultate.

Dodaj odgovor
Autor: GrantLL221 iz Texas

Rezultati ne lažu. Ja sam izgubio više težine na Phen375 nego što imam bilo koji drugi mršavljenje dodataka. Ne mogu se ni malo žaliti. Puno hvala!

Dodaj odgovor
Autor: Bobbie iz Alabama

Koliko si na kraju ovo uzimao? Koliko si se oslobodio?

Dodaj odgovor
Autor: Beth iz Michigan

Efekti umanjenja gladi su se ugasili nakon 2 mjeseca.

Dodaj odgovor
Autor: Frank M. iz Chicago

Ima li novosti? Ja sam u istom čamcu. Želim pokušati, ali imam osjećaj da su većina ovih tableta prevare. Ni ja ne volim da cištim svoj novac.

Dodaj odgovor
Autor: Peter iz Phen375 forum

Šta si ti imao da uradiš? Kao u smislu vježbanja i prehrane? Želim da probam, ali želim da se uverim da mogu da ih iskoristim, a ne da bacam novac.

Dodaj odgovor
Autor: Brenda Peterson iz VA

Ja sam raznesen! Bio sam na dijeti i uveжao prije uzimanja Phen375. Izgubio sam oko 15 funti i onda se ništa nije dešavalo. Još sam imao još 30 funti da dođem do cilja. Počeo sam uzimati ovaj dodatak i u prvoj sedmici, pao sam 4 funte! Do kraja moje druge boce, stigao sam do cilja! Napokon sam ispod 130 funti!!

Dodaj odgovor
Autor: Melissa M. iz Nevada

Mislim da je to stvar koju ljudi često previde sa ovim dodacima. Moraš da uložiš napor da bi oni radili. Ne možeš samo jesti brzu hranu i sjediti na zemičkama cijeli dan i očekivati da tableta popravi tvoje probleme.

Dodaj odgovor
Autor: David iz Phen375 forum

Čestitam na tome! Ja sam još jedna osoba koja ima dobrih 200 funti da izgubi. Nije bilo lako ni zabavno ali pronalazak bilo čega što može pomoći ubrzati stvari i održavati stvari u mirnom je odličnom!

Dodaj odgovor
Autor: Chad iz Colorado Springs

Trenutno sam na doktoru koji je propisao dozu Phentermina. To je kontrolirana supstanca tako da će je propisati samo na 3 mjeseca. Tražim nešto da ga zamijenim i zvuči kao da bi ovo moglo odgovarati računu. Do sada sam pao za 50 funti sa još 150 da odem. Da, izračunaj... Zaustavio sam sok, slatkiše, pustinje i neke dane nikad ne jedem. Pokušat ću s ovim.

Dodaj odgovor
Autor: Mike iz Australia

Kupio sam ovaj dodatak nakon čitanja recenzije. 3 tjedna do sada korištenja i rezultati su dobri. Morate slijediti plan prehrane i napraviti neke vježbe zajedno s uzimanjem dijetalne pilule za najbolje rezultate.

Dodaj odgovor
Autor: Kathy Anne iz Virginia

Iskusio sam neke probleme sa želucem i kao i blage glavobolje prve sedmice. Moje kretanje crijeva također je mirisalo mnogo više nego normalno. Netko s kim sam razgovarao je rekao da je to detoksikacijski efekt i da nema razloga za brigu.

Dodaj odgovor
Autor: B. Smith iz Phen375 forum

Impresioniran sam. Dobio sam 3 meseca snabdevanja i pao 17 funti. Nisam mnogo vežbao ali sam isekao sok i dozvolio sebi da jedem slatku poslasticu samo jednom dnevno. Osjećam se odlično! Imam još 23 kile da dostignem svoju težinu gola.

Dodaj odgovor
Autor: Sandy W. iz New Jersey

Koliko si težine smršavio 2 tjedna? Pitam jer želim smršaviti za maturu koja je sljedeći mjesec!! Imam samo nekoliko nedelja!

Dodaj odgovor
Autor: Kyle iz TX

Uzeo sam Phen375 na 3 mjeseca. Prvi mjesec nisam vidio nikakve rezultate ali isto tako nisam promijenio prehranu. Drugi mjesec sam jesam i izgubio oko 7 funti. Treći mjesec sam počeo hodati svaki dan i sada sam pao za 20 funti. Radi ali moraš se potruditi.

Dodaj odgovor
Autor: Mikey Cole iz Phen375 forum

Šta je to u kilama? Imam oko 25 funti da izgubim pre venčanja. Tražim da budem u dobroj formi do jula.

Dodaj odgovor
Autor: JJ iz Denmark

Ja sam lično izgubio 18 kg za 3 mjeseca sa phen, to je veliki proizvod za smanjenje težine!

Dodaj odgovor
Autor: Anonymous iz Phen375 forum

Svaki muškarac pokušava smanjiti svoju težinu. Ali ponekad idu u pogrešnom pravcu. Naše dužnosti su da ih informišemo o pravom izboru i pravom proizvodu: Phen375

Dodaj odgovor
Autor: Anonymous iz PA

Veoma sam neokleva da naručim ovaj proizvod. Osjećam se kao da je previše dobro da bi bilo istinito. Probao sam i druge dodatke koji su tvrdili da pomažu kod mršavljenje u prošlosti i nikada nisu radili. Da li ovaj proizvod stvarno dobro radi? Ili je to gomila lažnih kritika?

Dodaj odgovor

Pilule za mršavljenje Linkovi

Koristite sljedeći link da pronađete više informacija o Phen375 :

Nisi zadovoljan ovim gledanostima? U redu, postoji bolji izbor. Prema našim forumima, PhenQ je ocijenjena kao najbolja tableta za mršavljenje od strane 3675 korisnika.

PhenQ je 4.5 od 5.

Imajte na umu, ovo je prava statistika, možete ga provjeriti uživo na forumu . U ovom trenutku možete provjeriti da li je to PhenQ forumu. Možete kliknuti na linkove ispod da biste pronašli više informacija o PhenQ:

PhenQ web stranice

Klikom na ovaj baner možete nam učiniti uslugu i podržati naše sponzore kako biste osigurali da će ovaj sajt sutra biti online. Zapamtite, nikada nećemo dozvoliti nikakve pilule za mršavljenje vezane za banere ili promocije. Sve informacije i ocjene će biti strogo korisnički generisane. Zahvaljujemo vam na unaprijed podršci i nadamo se da ćemo se vidjeti na WeightLossVote.com i našem Forumu mršavljenje iznova i iznova!

Copyright © 2008 – 2025 Weight Loss Vote.com. Sva prava rezervisana